Vergaderen

VERGADEREN

bij Madame Viteux


Bent u op zoek naar een locatie voor uw volgende vergadering, opleiding, teambuilding of bedrijfsevent?

Een inspirerende omgeving is van belang voor een geslaagde bijeenkomst. Madame Viteux biedt u een unieke setting aan, een locatie met lichtrijke ruimtes en tal van mogelijkheden die we in onderling overleg inrichten naar uw wensen.

inspirerende omgeving


in hartje De Pinte


Het park Viteux nodigt uit om tijdens of na de meeting even een luchtje te scheppen in een groene omgeving. 


Madame Viteux bevindt zich op de kruising van prachtige wandel- en fietsroutes en aan de rand van Parkbos. Ook een bezoek aan de stad Gent, een historische maar tevens eigentijdse stad, kan worden gecombineerd met een bedrijfsevent in Viteux.

unieke setting


met tal van mogelijkheden


Het kasteel bestaat uit drie ruimtes die met elkaar zijn verbonden op de benedenverdieping. Boven kan er ook gebruik worden gemaakt van het bureau van Madame Viteux. Elke ruimte kan worden ingericht naar uw wens.


Wij beschikken over een flipchart, beamer, scherm, en draadloze internetaansluiting.

catering op maatTijdens de breaks voorziet Madame Viteux graag vers fruit, koffie, thee, een lekker stukje cake, een chocolaatje. 's Middags kan u kiezen voor een originele broodjesmaaltijd met eerlijke producten, een seizoensgebonden buffet van eigentijdse lichte lunchgerechten of een klassieke driegangen lunch. Sluit de dag af in stijl met een receptie, een walking dinner of een diner. Ook een sfeervolle BBQ of een Oosterse live wok behoren tot de mogelijkheden.


Allergie├źn, dieetvereisten of lieverlingssmaken, wij houden rekening met de voorkeuren van u en uw gasten.